Extra extra!

Filmbasen – tagning 2

SthlmConnection är stolta att presentera en ny, community-berikad inkarnation av filmbasen.se! Filmbasen är en "mötesplats och talangutvecklingscentrum för unga filmare i Stockholms län" och är ett samarbete mellan Fanzingo och Film Sthlm. Webbplatsen släpptes i en enkel förhandsversion redan i oktober förra året, och sedan dess har vi arbetat vidare på det som skulle bli den nya, fullständiga versionen av webbplatsen.

Nyhet: FFmpeg Converter

FFmpeg Converter är en Drupal-modul som automatiskt konverterar mediefiler till olika format. Vi har arbetat med modulen under de senaste månaderna för Filmbasen. Den har funnits tillgänglig i utvecklarversion sen en tid, men idag lanserade vi äntligen den första officiella betaversionen!

Drupalcon Washington, 4-7 mars

Drupalcon i Washington invigs imorgon, och jag är här för att ta del av några dagars utbildning, diskussioner och umgänge. Tillsammans med Sofia Sundström representerar jag SthlmConnection för första gången i ett sånt här sammanhang, vilket är väldigt spännande! Vi ser fram emot att träffa några av våra framtida kunder och samarbetspartners, liksom resten av det fantastiska Drupal-communityt.

Vi är SthlmConnection!

SthlmConnection är namnet på ett nytt paraplyföretag som bildats av Perrito, Konfront och Tigra. Vi har arbetat en hel del med gemensamma projekt den senaste tiden och vi har till slut bestämt oss för att göra något konkret av samarbetet. Resultatet är SthlmConnection!

Premiär för filmbasen.se

Perrito och Konfront kan idag stolt presentera sitt senaste gemensamma projekt: filmbasen.se!

Filmbasen är en "mötesplats och talangutvecklingscentrum för unga filmare i Stockholms län" som bedriver sin versamhet hos Fanzingo i Alby.

Nya perrito.se lanserad

Perrito.se har äntligen återlanserats som Drupal-sajt! Inte en dag för tidigt. Webbplatsen kör Drupal 6 och använder det nya flerspråksstödet som finns i den här versionen. Än så länge är det lite skralt med innehåll, men det kommer!

Perrito till Drupalcon 27–31 augusti

Nu är det klart! Jag kommer att åka till Drupalcon 2008 i Szeged, Ungern, mellan 27 och 31 augusti. Det betyder att jag kommer tillbaka den 1 september som en bättre människa, med nya kunskaper och nya kontakter runtom i världen!

För alla brådskande ärenden kommer jag finnas tillgänglig på mail och telefon, ungefär som vanligt.

Prenumerera på innehåll
Switch to English